انتشار عکس جسد کاظم افرندنیا بازیگر معمای شاه

جنجال انتشار عکس پیکر کاظم افرندنیا بعد از غسل

انتشار عکس جسد کاظم افرندنیا بازیگر معمای شاه

تصویر جسد کاظم افرندنیا

انتشار عکس جسد کاظم افرندنیا بازیگر معمای شاه
انتشار عکس جسد کاظم افرندنیا بازیگر معمای شاه
عکس جسد مرحوم کاظم افرندنیا که امروز 12 بهمن روی دست مردم هنردوست سینما و تلویزیون تشییع شد به سرعت در سایت ها و شبکه های اجتماعی منتشر شد. مجله اینترنتی سرمه به احترام این هنرمند بزرگوار از انتشار آن خودداری می کند.

کاظم افرندنیا بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که سابقه ۵ دهه حضور در سینما و تلویزیون را داشت، هفته گذشته به دلیل آنچه پزشکان “مشکوک به خون‌ریزی مغزی” اعلام کرده بودند، راهی بیمارستان شد و صبح روز شنبه (9 بهمن) دار فانی را وداع گفت.
«کاظم افرندنیا» در سریال تاریخی «معمای شاه» نقش تیمسار طوفانیان را ایفا کرده است. او بازیگر بسیاری از فیلم‌های تلویزیونی است که آخرین آنها با عنوان «جدایی» سال ۹۴ ساخته شد. در کارنامه کاری این بازیگر بیش از 60 فیلم سینمایی و 50 مجموعه تلویزیونی ثبت شده است.
این بازیگر در سریال‌های «خون بها»، «مسافر زمان» و «ستایش ۲» بازی کرده است.
سید کاظم افرندنیا متولد 1324 در شهر نائین است و از سال 1350 تاکنون به فعالیت در تئاتر، سینما و مجموعه‌های تلویزیونی مشغول است
او که کار خود را با مجموعه تاریخی و ماندگار «دلیران تنگستان» در سال 1350 آغاز کرد و آخرین حضور وی در بازیگری به نقش آفرینی کوتاهی در مجموعه «معمای شاه» برمی گردد، در یکی از آخرین اظهار نظرهایش از بی توجهی به پیشکسوتان این عرصه گلایه‌مند بود.
مراسم تشییع کاظم افرندنیا، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون صبح امروز 12 بهمن‌ماه، در ساختمان شماره 2 خانه سینما با حضور چهره‌های قدیمی تلویزیونی و سینمایی و مدیر خانه سینما تشییع شد. از نکات قابل تامل این مراسم حضور چهره‌هایی بود که در دهه 70 نقش‌های خُرد سریال‌های تلویزیونی را ایفا می‌کردند. مراسم نیز با چنین فضایی به سمت مطالبات بازیگران نقش مکمل پیش رفت.

منوچهر شهسواری، مدیرعامل خانه سینما در سخنان خود اظهار داشت: بخش اعظمی از اهالی سینما در شرایط سختی کار می‌کنند و مشکلات عدیده‌ای دارند و حقشان بر زمین مانده است.

او با بیان اینکه ما در حوزه تولید و توزیع سینما مشکلی نداریم و خودمان می‌توانیم آن را انجام دهیم، از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست باقی الصالحاتی به جا بگذارد و مسائل رفاهی و بیمه‌ای هنرمندان را حل کند.

خسرو امیر صادقی، تهیه کننده سینما نیز در این مراسم در سخنانی با اشاره به تلاش‌های خانه سینما گفت: عزیزمان مظلوم واقع نشد. چه زمان به یاد پیشکسوتان خواهند افتاد و به امور آنان رسیدگی می‌کنند.

او با بیان اینکه افرندنیا پس از 57 سال فعالیت هنری اجاره‌نشین بود، اظهار داشت: درآمد سالانه او تنها 10 میلیون تومان بود.

مهدی میامی، از بازیگران حاضر در این مراسم نیز با اشاره به حضور افرندنیا در نمایش «ملاقات بانوی سالخورده سمندریان» و توانایی‌های او گفت: افرندنیا در دهه 40 بر صحنه تئاتر می‌درخشید.

میامی همچنین در ادامه سخنان خود مدعی شد که افرندنیا هنوز از «معمای شاه» طلب دارد.

داریوش باباییان، تهیه‌کننده سینما نیز در ادامه این مراسم، افرندنیا را سید سینمای آثار خود معرفی کرد و گفت: افرندنیا با فیلم «سفیر» جاودان شد.

عزت‌الله رمضانی‌فر، بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما علت مرگ افرندنیا را فشار بیکاری دانست و گفت: در سینما بازیگری داریم که اگر 300 میلیونش 250 شود، کار را قبول نمی‌کند، از سوی دیگر، بازیگری هم داریم که باید برای دو میلیون تومان دستمزد، سرش را برابر هرکسی خم کند.

حبیب اسماعیلی، بازیگر و تهیه‌کننده سینما نیز در این مراسم از دولت خواست نسبت به تشکیل صندوق حمایتی بیکاری هنرمندان اقداماتی ترتیب دهد. فرامرز امینی نیز اظهار داشت: فنداسیون سینمای کنونی ایران که در بازارهای جهانی می‌درخشد، بر دوش کاظم افرندنیاها ساخته شده است.

او افرندنیا را کسی تشبیه کرد که جانش را نثار سینما کرد و دم نزد.

 

برای ورود به تلگرام کلیک کنید.

گردآوری : مجله اینترنتی سرمه

Save

ممکن است شما دوست داشته باشید بیشتر از نویسنده

1 نظر

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوال امنیتی *